WERKWIJZE

Binnen expertisedomeinen bieden wij training, advies en ondersteuning op maat van de organisatie. Bij een vraag komt de consultant met de betreffende expertise ter plaatse voor een intake en werken wij een oplossing en offerte uit op maat van de vraag en de organisatie.

De consultant van EPO2 werkt steeds per dagdeel. Een dagdeel is een sessie ter plaatse bij de klant. Hierin zit inbegrepen: intake en offerte, voorbereidingstijd, aanlevering van materiaal (methodieken, modellen, formulieren, ...), reistijd, opdracht ter plaatse en verwerkingstijd.

Gezien we geen winstoogmerk hebben en één van onze doelstellingen 'betaalbare training en advies' is zodat ook kleinere organisaties de kans krijgen om te werken aan de professionalisering van hun dienstverlening, werken we aan een prijs die onze kosten dekt. Daarnaast zoeken we met de organisatie naar mogelijke subsidiëring op maat van de vraag.

EPO2 heeft een gemengd BTW-statuut. Advies en ondersteuning is BTW plichtig. Opleiding is vrijgesteld van BTW volgens Artikel 44 van het BTW-Wetboek.
BTW: 0472 862 924

logoepo2.jpg