PARADOX VAN DE POSITIEVE PSYCHOLOGIE IN HR

De positieve psychologie heeft zich in HR vertaald in een aantal trends zoals talentontwikkeling, participatie, zelfsturende teams, het nieuwe werken en werkbaar werk. Begrippen en theorieën waarbij werknemers het gevoel krijgen dat werken altijd leuk moet zijn, dat het perfect kan aansluiten bij hun passie en hobby, dat ze alleen nog zullen doen wat ze graag doen, zelf zullen bepalen waar en wanneer ze het zullen doen en dat het in perfecte harmonie kan met hun privéleven.

De realiteit is echter anders. En dan dreigt er gevaar. Als het enige wat we kennen welbehagen is, dan wordt het bijzonder moeilijk om een onbehaaglijke situatie te verdragen zoals we die onvermijdelijk zullen tegenkomen. Hiermee komen we tot een dreigende paradox in de wereld van HR.

Nicolas Desmet is coördinator van en HR-consultant bij EPO2 vzw. Hij versterkt sociale ondernemingen op het vlak van HR door middel van training, advies en ondersteuning.
Inschrijven
Inschrijven is uiteraard gratis. Gelieve jouw aanwezigheid wel te bevestigen via e-mail naar info@epo2.org of rechtstreeks naar nicolas.desmet@epo2.org

Datum
Dinsdag 14 november 2017

16u30: Boekvoorstelling
17u30: Receptie en mogelijkheid tot aankoop van het boek aan voordeeltarief

Locatie
EPO2: Blokkestraat 29A - 8550 Zwevegem Meer informatie over EPO2 en een wegbeschrijving (gebouw Groep Ubuntu) kan je vinden op www.epo2.orgIndien je niet kan aanwezig zijn, maar toch geïnteresseerd bent, dan wordt het boek ook voorgesteld door de auteur op 31 oktober 2017 op West4work in Brugge (zie http://www.west4work.be/workshops?id=5#workshop-45) en op 3 november 2017 op de Boekenbeurs in Antwerpen (zie http://www.boekenbeurs.be/auteurspodium/datum). Het boek is vanaf 15 oktober 2017 te verkrijgen via de website van Garant Uitgevers en vanaf november 2017 in de boekhandel of via bol.com.Kan je deze infomail niet lezen: klik hier